Hyra golfbil

På Torreby Golfklubb kan man hyra golfbil.

Vi har god tillgång till bilar som bokas via kansliet.

Pris för att hyra en golfbil 18 hål är 400 kronor under 2018.
Innehavare av läkarintyg betalar halva priset.

Bilar är tillgängliga när kansliet öppet.

Säsongen för bruk av golfbil kommer att upphöra 25 oktober 2018, vi återkommer under våren 2019 med denna möjlighet.

Reservation mot vädret och banans kondition om det är tillåtet att använd golfbil på banan.

Regler för uthyrning av golfbilar Torreby Golfklubb (nedan kallad uthyraren).

Under tävling är det endast innehavare av läkarintyg som får åka i bilen.

• VILLKOR FÖR ATT FÅ HYRA OCH FRAMFÖRA GOLFBIL

Giltigt körkort för framförande av bil. Beträffande alkohol gäller samma regler som för bilkörning.

• FORDONETS BRUKANDE

Körning är endast tillåten på: fairway, semiruff och ruff, samt på transportvägar mellan golfhålen, dessutom inom klubbhusområdet och i anslutning till parkeringsområden. Körning tillåts inte på allmän väg. Max 2 personer per bil.

• KRAV PÅ FRAMFÖRANDE

Stor hänsyn och försiktighet ska iakttas vid framförandet och inga bromssladdar eller hastiga manövrar är tillåtna. Stor hänsyn ska även tas till andra spelpartier på anläggningen.

• ÅTGÄRDER VID SKADA ELLER FEL

Hyrestagaren ansvar för skador som uppkommit på bilen under hyresperioden och även skador som hyrestagaren åsamkat anläggningen på grund av vårdslös körning. Hyrestagaren är skyldig, att fortast möjligt anmäla fel eller skada på fordonet och uthyraren ska efter sådan underrättelse meddela hyrestagaren vilka åtgärder som ska vidtas samt vilka kostnader åtgärderna kan medföra.

• UTHYRARENS ANSVAR VID DRIFTSTOPP ELLER SKADA

Uthyraren svarar för att fordonet är i funktionsdugligt och kördugligt skick. Uppstår driftfel under hyresperioden på grund av fordonets kondition eller fel, är Hyrestagaren berättigad till ersättningsfordon eller återbetalning av erlagd hyra.

• BEGRÄNSNINGAR AV SKADA

Det åligger såväl Hyrestagaren som uthyraren att i möjligaste mån begränsa uppkommen skada.

• ÅTERLÄMNANDE

Efter avslutat spel ska bilen parkeras på avsedd plats, samt tömmas av Hyrestagaren och nycklar återlämnas till kansliet samt, sätta bilen på laddning.

• UTHYRARENS HÄVNINGSRÄTT

Om undertecknat avtal inte efterlevs hävs avtalet. Golfbilen tas i retur utan återbetalning av hyreskostnaden och eventuell administrativ avgift påförs Hyrestagaren.