Damernas krögargolf torsdagar 2018

Damernas krögargolf torsdagar 2018

Den 30 aug var sista gången för Eclectic-tävlingen i år, vinnare blev Åsa Thuresson. Stort grattis från oss till dig. Meningen var att segraren dam & segraren herr skulle mötas för att se vem som skulle få representera Torreby i Knistad, Skövde. Dock kom Henrik med de goda nyheterna att både Åsa & herrsegrare Sven Ljunglide får åka och tävla om den åtråvärda resan till Irland. 
Grattis till er båda & stort lycka till.

Vi kommer från torsdag 6 september att boka av 17:00 + 17:10 för de som vill fortsätta att spela golf ihop några veckor framöver, 9 hål eller vad man hinner med tanke på mörkret. Skulle någon vilja gå 18 hål tillsammans tidigare tider ber vi er att boka tid själva för detta. 

Flaggar också för en avslutningsfest lördag den 29 sept som krögaren kommat att bjuda in till, det blir prisutdelning och fest där alla är välkomna, mer info kommer från Torreby's/Krögarens sida.

------------------

Vi har beslutat i damkommittén att i år göra ett försök att ha damgolfen på torsdagar, alltså samma dag som herrarnas krögargolf. På så sätt får vi tillgång till restaurangen som håller uppe till ca 22.00 på torsdagskvällen.

Damerna går ut i egna bollar med starttider från 16.30 för 18-hålsrunda och 17:30 för 13-hålsrundan. Du anmäler dig i GIT onsdag före speldag, senast kl 17:00. Där finns 2 tävlingar: 1 för 13 och 1 för 18 hål. Det sker sedan lottning som vanlig tävling och på torsdagen går du in på kansliet, betalar och hämtar ut ditt scorecort.

Efter färdig runda träffas vi i restaurangen, umgås och har prisutdelning. Malin kommer erbjuda likt tidigare år någon lättare rätt för 75:-. Anmäl i kansliet och betala i restaurangen efter golfrundan.

Första datum: 3 maj

Pris per torsdag: 60 kr

Vi kommer hålla kvar Eclectic-tävlingen på 13 hål men låta den pågå hela säsongen för att få fler att hinna fylla hela tavlan. Deltagaravgift för Eclecticen är 100 kr.

Hälsningar Damkommittén