Arbetsbeskrivning

Marknadsföringskommitté; Handläggs av Styrelsen

Ansvarsområde

• Marknadsföring

Kommitténs uppgifter är sammanfattningsvis följande:

• Till styrelsen senast 10 september lämna förslag till verksamhetsplan och budget för det kommande året.
  • Hålla kontakt med övriga kommittéer för att assistera och koordinera marknadsföring i olika kanaler såsom tidningar, radio, sociala medier m.m.
  • Ha ett kontaktregister över olika leverantörer för marknadsföring?? Kansliet??
  • Hålla Social Media Policy uppdaterad
  • Vara kontaktorgan och koordinera arbetet med att uppdatera våra Sociala Medier och Website
  • Lyfta fram klubben och regelbundet uppdatera Facebook och website med information från styrelsen
  • Tänka på hur vi presenterar information på website och på sociala medier
  • Ansvara för inlogg till våra sociala medier
  • Till styrelsen senast 15 februari lämna berättelse vad gäller marknadkommitténs verksamhetsområde föregående år.
  • Protokoll från möten skall sättas i kommitté pärm på kansliet. Kommitté pärmen skall även innehålla arbetsbeskrivning, mål och aktiviteter.