Medlemserbjudanden

Erbjudanden till dig som är medlem i Torreby Golfklubb!

På denna sida presenterar vi special erbjudnaden som klubbens medlemmar erhåller från externa parter.

Exempel kan vara på resmål, eller andra erbjudanden.

Gräsroten

Genom att ange Torreby GK som en av dina favoritklubbar hos Svenska Spel kan du hjälpa vår föreningsliv. Varje år går en del av intäkterna tillbaka till föreningslivet.

Gräsroten fungerar så här:

1. Du väljer att bli föreningsfadder genom att välja dina favoritföreningar, bland dem förhoppningsvis Torreby GK. Detta gör du genom att registrera ditt Svenska spel spelkort på webben, i mobilen eller i spelbutiken, du kan välja upp till tre favoritföreningar. Det kostar ingenting.

2. Varje gång du spelar får dina favoritföreningar 10 poäng per spelad krona. Varje kund kan bidra med upp till 40000 poäng/månad.

3. En gång per år sammanställs poängen. Ju fler poäng desto större del av potten om 50 miljoner kronor får de föreningar du valt.

Fördjupad information från Svenska Spel

Vill du också bidra med Gräsrotenpoäng till  Torreby GK?

Lydinge Resort

Lydinge Resort - Välkommen till Helsingborg

Vi har ett samarbete med Lydinge Resort som har haft många nöjda gäster sedan de öppnade det nya hotellet på golfbanan för 2 år sedan där de nu erbjuder Golf - Hotell - Relax på golfbanan.

Som medlem i Torreby får du 100:- rabatt på deras golfpaket som är bokade innan 31/3.

Golfpaket

?Hotellrum (del i dubbelrum)
?1 x greenfee
?Fri entré till relax med bastu och bubbelpool
?Frukostbuffé

?? Pris från 1.089 SEK

Få offert inom 24 timmar, Klicka här:

Nordicgolfers.com
"Ett av Sveriges bästa golfresemål"

Golf Digest:
"Vi valde rätt att åka till Lydinge Resort"Läs artikeln här.

Danska magazinet Rejser
"Skåne är ett golfmecka, och Lydinge Resort är i centrum."

Klicka här för att se Lydinge Resorts golfpaket

Lydinge Resort är en familjedriven golfbana som har Sveriges nyaste golfhotell och har haft många nöjda gäster sedan öppningen. Lydinge Resort har en 18 håls bana - 7 håls korthålsbana - hotell -  bastu - bubbelpool - restaurang med gott renommé - konferens - sjukgymnastik.

Se alla deras golfpaket här
Se alla golfpaket här

Copyright © *|2020|* *|Lydinge Resort|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*Lydinge Resort, Lydingevägen 1, 265 75 Hyllinge

För mer information se : Lydinge Resort Golfpaket

För mer information om Magic Golfcard se: https://magicgolfcard.se/

Korten för Nordic Wellness köps via kansliet på Torreby Golfklubb.

För mer information se: https://nordicwellness.se/priser/medlemskap/ resp https://nordicwellness.se/vara-klubbar/

Olka Golfresor

OLKA Golfresor erbjuder 2 fina platser att besöka för att spela golf till specialpriser för medlemmar i Torreby GK

Sand Golf Club i Jönköping

Sand är en utav Sveriges mest spektakulära golfbanor med Skottlands links banor som förebild. Ni kan välja mellan två boenden, Golfhotellet eller Herrgården.

2095:-/person (gäller söndag-tisdag)

Inkl. logi 2 nätter i Herrgården, 2 frukost, 2 st 2-rätters middag samt 2 greenfee. Tillägg 600 kr för boende på Golfhotellet.

Längtar du efter sol, värme & golf?

Åk till vårt fantastiska Korineum Golf & Beach Resort på Cypern, ett paradis på jorden.

Cypern har 320 soldagar om året vilket innebär att hit kan man åka året runt och spela golf.

Korineum är en fantastisk golfresort med utsikt över både berg och hav. Golfbanan är välskött och varierande golfbana och en utmaning för alla slags golfspelare.

Här kan man kombinera golf med sol & bad då hotellet har en egen fin badvik.

Endast 20 minuter med shuttle ligger den idylliska staden Kyrenia, av många klassad som Medelhavets vackraste. Här kan man strosa runt i stadens charmiga hamn, utforska affärer, restauranger & caféer.

12 850:-/person (Vecka 43 & 44)

Inkl. flyg med Turkish Airlines t/r, transfer från/till flygplatsen till hotellet, log 7 nätter i dubbelrum med frukost & middag alla dagar samt 6 dagars greenfee. På planet ingår resväska, golfbag, mat & dryck.

Tillägg: 400 kr för rum mot havet, 1700 kr för enkelrum

Ovannämnda specialpriser gäller endast medlemmar på Torreby GK. Uppge erat golf-id vid bokning.