Fakturor 2021 samt autogiro information

Ang fakturorna för 2021 års avgift

Har skickats ut. Avsändare : Min faktura Fortnox Finans.

Vi har denna gång anlitat Fortnox fakturaservice att hantera utskick av fakturor samt följa upp betalningen 2021.

Ni betalar in fakturabeloppet på Fortnox Finans bankgiro som finns på fakturan och Torreby Golf AB får sedan pengarna på kontot samma dag från Fortnox Finans som ni betalar.

Har ni frågor om detta kontakta kansliet Torreby Golfklubb kansliet@torrebygk.se.

Autogiro betalning av årsavgift för i Torreby Golfklubb. (Meddela i så fall golfklubben)

Det finns möjlighet att betala avgiften med Autogiro, ett medgivande krävs mellan Torreby Golf AB och dig som medlem/kontohavare om dragning från ditt bankkonto.

Obs! Har du haft autogiro tidigare behöver detta medgivande förnyas då vi byter betalningsmottagare till Torreby Golf AB.

Det är möjligt att betala för flera medlemmar från samma konto förutsatt att man tillhör samma familj.

För autogiro tas en administrativavgift på 25 kronor/månad.

Medlemsavgiften och ev städavgift i Torreby GK Orgnr:854600-1499 går ej att betala via autogiro utan betalas separat.

Spelavgiften och ev skåpsavgifter är möjliga att dela upp under året sista dragning sker i månadsskiftet november/december.

Den nya blanketten för medgivande finner du nedan i PDF format.

Finns också blanketter i Greenfee disken i hallen i slottet ifall ni tar en tur dit ut from 30 december 2020.

Lämna, skicka eller maila ifylld och påskriven blankett senast 15 januari 2021 till kansliet Torreby Slott.

Det går också att ansöka om autogiro via din internetbank.

Meddela golfklubben att du önskar autogiro för att undgå ev. påminnelsefakturor från Fortnox Finans.

(*= junior kan ha lägre avgift beroende på ålder.)