Demodag Titleist

Titleist Demodag/ testdag för nya klubbor/ Wedgar eller Ny Driver ?

Måndag den 6:e Juli kommer Titleist till Torreby Golfklubb med Vokey wedgar, Titleist klubbor, Drivers och metalwoods.
Titleist är den mest spelade bollen på alla golftourer , en av de mest spelade klubbmärken om proffsen får välja !
Bob Vokey, en mästare på wedgar, kolla dom bättre spelarna på klubben, många har Vokey Wedgar !

Gör som de bra spelarna, testa Titleist ! Testa kvalite och skaffa dig en fördel mot dina golfkompisar, get Titleist ......

Boka din tid för att testa så snart som möjligt, tider 13-17, en personlig utprovning tar ca 45 min, från vårt förra event vet vi att tiderna tar slut snabbt, boka nu !

Datum: Måndagen den 6:e Juli,

Tid: 13-17

Vi vill ha ditt namn, hcp, golf id samt önskemål om tid och gärna vad du är intresserad av att skaffa dig.

Anmälan till Henrik, på E-Mail: henrik_schneider@msn.com eller på telefon: 0708-111313, sms eller samtal går bra.