Kanslist

Kanslist Torreby Golfklubb

Torreby Golfklubb är en anrik klubb som valdes in som medlem i svenska golfförbundet 1962. Banan finns i Munkedals kommun och är vackert belägen vi Gullmarsfjorden vilket är Sveriges enda tröskelfjord. Naturen runt Torreby slott och banan är fantastisk med bokskog, gullmarsfjorden, badplats, båthamn m.m. Banan är en parkbana med jättefin utsikt över Gullmarsfjorden på flera hål. Vi har ca 800 medlemmar och klubben äger både Torreby slott och marken som golfbanan är uppförd på.

Du kommer att arbeta som kanslist med kontor på Torreby slott. Du kommer att arbeta tätt med andra avdelningar som banarbetare, restaurang, vaktmästare och givetvis styrelsen och dess kommittéer. Totalt är det 5 heltidsanställda med ett varierande antal säsongsarbetare med ett prestigelöst klimat och högt i tak.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att arbeta med bokföring, utbetalning av löner, koordinera arbete med bana, restaurang och vaktmästare, reception, ta hand om medlemmar och gäster m.m.

Vi söker:

• En person som vill ha ett självständigt arbete, är duktig på administration och har ordning och reda
  • En person som har lätt för att samarbeta och för att koordinera arbete
  • En person som ansvarar för ekonomiadministration, löner, kontering, utbetalningar och mycket mer
  • En person som ansvarar för samarbete med våra leverantörer och partners
  • Du kommer ansvara för löpande hantering av vår website och sociala medier.
  • Du skall möta och hjälpa våra medlemmar och gäster med starttider, tävlingar och annat på kansliet

Krav:

• Mycket bra kunskaper inom ekonomi
  • Strukturerad
  • Duktig på administration
  • Lätt för att samarbeta

Meriterande:

• Du spelar golf
  • Kunskap kring GIT (Golfens IT system)

Start:
Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid