Medlemsdag

Medlems och idédag

Ett stort arbete har gjorts under hösten och vintern med allt från omorganisation och uthyrning av lägenheter till anställning av ny Course Manager och nytt avtal med restaurangen. Vi står bättre rustade inför säsongen 2018 än tidigare säonger och styrelsen och kommittéer står och hoppar och väntar på att säsongen skall komma igång.

Under höstmötet 2017 berättade styrelsen att vi skulle bjuda in till en medlems/idédag där alla medlemmar är välkomna till Torreby slott för att tillsammans med styrelsen diskutera sina idéer om hur vi skall göra Torreby Golfklubb ännu bättre under 2018 och framåt. Som tidigare meddelats via mail är det lördagen den 27:e januari som gäller och vi hoppas allt alla som har idéer kommer och diskuterar dessa med styrelsen och andra medlemmar.

När: 10.00 lördagen den 27 januari

Var: Torreby slott