Taylormade Demodag

Ta chansen att prova Sim, Taylor Made’s nya serie Metalwoods,  deras suveräna wedgar,  eller  olika nya järnset, varför inte Rory Mcilroys putter......

Boka in dig för en personlig utprovning av Taylor Made’s nya klubbor.

Obs, 10% rabatt för er som provar klubbor.

Filip från Taylor Made kommer till oss på Torreby GK Tisdag den 28/7 , kl 11-16, det är säsongens sista chans att prova ut mått anpassat och personligt med en expert. Boka tid hos Henrik på 0708-111313 eller henrik_schneider@msn.com

Om du vill slå längre, sänka ditt hcp eller om du bara vill unna dig en klubba i sommar ☀️🤷‍♀️

Vänliga sommarhälsningar, Henrik Schneider

PGA Pro Torreby GK

 

TaylorMade SIM Max D driver har en revolutionerande ny form med en mer aerodynamisk sula som både ger högre klubbhastighet och högre bollhastighet samt större stabilitet för mer förlåtande egenskaper.

TaylorMade SIM Max D Fairwaywood har en multimaterialkonstruktion med kolfiber, titan och en V-Steel-sulplatta ger ett 190cc-huvud där vikten kunnat placeras exakt i huvudet för ultralåg tyngdpunkt, explosiv längd, hög utgångsvinkel och medelhögt spinntal.

TaylorMade Milled Grind 2 Chrome är en vidareutveckling av TaylorMades populära Milled Grind-wedgar som fått en rad förbättringar som raw-finish på träffytan och ett vibrationsdämpande inlägg som ger bättre känsla.

Taylormade SIM Max är en distansjärnklubba med Speed Bridge-teknik som ger stöd för topplinjen och bidrar till explosiv längd och exceptionellt förlåtande egenskaper samt bättre ljud och känsla.

Taylormade P790 har en smidd, ihålig konstruktion byggda för att generera explosiv längd och förlåtande egenskaper i ett tilltalande paket.

 

Och mycket mer…

Kommentarer