Vill du vara med och hjälpa klubben att återplantera träd eller med våra nya bevattningspumpar. Läs här hur du kan hjälpa till.

Plantering av träd på golfklubben

Torreby Golfklubb utvecklas hela tiden och just nu arbetar vi på ett projekt med att plantera nya träd på vissa områden på banan. Vi söker därför sponsorer till dessa träd. Man kan välja olika sätt att sponsra träden.

1. Sponsra ett träd till en kostnad av 2 000 kronor. Du kommer att få ditt namn på trädet och sponsringen kan du göra själv, med din familj, med några vänner eller andra konstellationer.
  2. Sponsra med valfritt belopp dock lägst 100 kronor

Pumpar till bevattning

Våra pumpar till bevattningssystemet är gamla och behöver bytas ut. Rolf Silvstrand har valt att sponsra en pumpt vilket klubben är mycket tacksam för. Vi har ytterligare några sponsorer som går in med en del pengar för pump 2 men vi behöver ytterligare sponsorer. Här har ni därför en möjlighet att vara med och sponsra pump 2 och 3. Man kan även här välja olika sätt att vara med och sponsra.

1. Sponsra en hel pump till en kostnad av 40 000. Detta kan du göra själv, med din familj, med några vänner eller andra konstellationer

1. Vara med och delsponsra en pump till valfritt belopp dock lägst 100 kronor

Alla sponsorer kommer att få sitt namn på en tavla som kommer att placeras på lämpligt ställe.

Vid sponsring över 1 000 kronor kommer klubben att dela ut en rabattcheck på 50% för hyrning av golfbil vid två tillfällen.

Vid sponsring över 2 000 kronor kommer man förutom ovan rabattcheck även erhålla en greenfee biljett till Sotenäs eller Holma golfklubb.

Mvh Styrelsen