Tränare Torreby Golfklubb

Hej medlemmar och golfspelare på Torreby Golfklubb!

Mitt namn är Henrik Schneider, jag är er nya tränare på Torreby.

Jag blir 47 år senare i år, kommer från Borås, har en dotter (Rebecca) som är 20 år.

Har spelat golf sedan 1983, varit medlem i PGA sedan 1992, gått GTU och HTU via Svenska Golfförbundet/ PGA.

De senaste 3-4 åren har jag jobbat som instruktör på Sotenäs på våren/ sommaren för att sen jobba på Landvetter flygplats, Securitas på vintrarna. Jag har jobbat som assistent på Stora Lundby i Göteborg, Åkarp i Skåne samt var Head Pro/ tränare på Malmö Golfklubb under många år.
Jag har även jobbat med Ryder Cup och European Tour, spelare som Danny Willett, Niclas Fasth, Liam Bond, Bradley Dredge mfl när jag var på Oscar Jacobson och var ansvarig för golfen.

Ser verkligen fram mot att komma till er på Torreby, det blir en nystart för mig, för hotellet, restaurangen, för klubben och det känns riktigt kul!

Jag söker ungdomsledare, gärna juniorer som är 13-20 år som kan fungera som mina assisterande ledare för nya juniorer.

Föräldrar eller andra vuxna är givetvis välkomna med intresse för junior verksamhet och som kan vara faddrar mm.

Hoppas vi ses snart på banan eller på rangen i vår/ sommar Varma hälsningar
Henrik Schneider”

Kontaktuppgifter: